Halloweenasut.comSUURESTA VALIKOIMASTA JA EDULLISEEN HINTAAN!!!


Mistä tiedän mitä kokoa minun tulisi tilata?
useimmissa tuotekuvauksissa on ohjeet oikean koon löytämiseen, mutta jos haluat varmistaa koon paikkaansa pitävyyden, voit lähettää asiasta sähköpostia tcostumes@hotmail.com.

Mitkä ovat maksuvaihtoehdot?
Tällä hetkellä voit maksaa luottokortilla – PayPal, VISA ja Mastercard.

Minne pystytte lähettämään tuotteita?
Me toimitamme maailmanlaajuisesti. Voi kuitenkin olla tiettyjä kohteita joihin me mahdollisesti vaadimme lisätietoja lähettämisestä, kuitenkin, jos tällainen harvinainen tapaus tulee eteen, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Voinko ostaa Halloweenasut.com tuotteita kaupasta?
Valitettavasti meillä ei ole myymälää Suomessa. Tuotteitamme voi tilata ainoastaan kuvastoistamme ja verkkokaupastamme.

Miten valitsen oikean koon?
Kokotaulukkomme auttavat sinua valitsemaan oikean koon. Suurin osa vaatteistamme ovat reilun kokoisia, joten suosittelemme valitsemaan pienemmän koon, mikäli epäröit kahden koon välillä. Kengissä ja uimapuvuissa suosittelemme valitsemaan suuremman koon.

Sisältyykö toimitukseen lisämaksuja?
Paketti toimitetaan Kiinasta Suomeen, Joissakin tapauksissa kohdemaasi voi periä tullimaksuja tai muita veroja. Emme voi vaikuttaa näihin maksuihin, sillä tullipolitiikka vaihtelee suuresti maittain. Lisätietoja saat paikallisesta tullitoimipaikasta.

Kuinka voin tarkistaa tilaukseni tilan?
Jos haluat olla selvillä tilauksesi tilasta, kuten esimerkiksi missä tilauksesi on, milloin tilaus on perillä, onko tilaustasi vielä lähetetty, ole hyvä ja kirjaudu ensin sisään ja valitse nettisivuillamme millä tahansa sivulla Minun tilaukseni .

Missä pakettini on? Miten voin seurata lähetystä?
Lähetämme kaikki tilaukset postin kautta. Sinulle lähetetään sähköpostitse lähetystunnus ja linkki lähetyksen seurantaan.
Jos et ole saanut sähköpostia, kannattaa ensin tarkistaa roskapostit, mikäli sähköposti on jostain syystä joutunut sinne. Jos olet antanut väärän sähköpostiosoitteen, tai sähköposti ei jostain syystä ole tullut perille, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Voinko perua tilauksen?
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat perua tilauksesi. Peruminen ei ikävä kyllä ole mahdollista, jos tilaus on jo pakattu/lähetetty.

Miten toimin, jos tuote on viallinen?
Tarkista heti tilaamasi tuotteet, kun olet vastaanottanut tilauksesi. Pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Miten toimin, jos saan väärän tuotteen?
Tarkistamme tuotteet ennen toimitusta, mutta jos sinulle tästä huolimatta toimitetaan viallisia/vääriä tuotteita, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme vaihtaa tuotteen.
Tarkista aina varaosien sopivuus ennen asennusta. Emme ole vastuussa asennuksen yhteydestä aiheutuvista vaurioista, jos tuote on väärä. Mahdollinen korvaus väärästä tai väärin toimitetusta tuotteesta on sen ostohinta.

Mitä teen, jos paketti vahingoittuu tai katoa kuljetuksen aikana?
Olemme vastuussa kuljetusriskeistä, eli jos tuote vaurioituu tai häviää kuljetuksen aikana. Sinä olet vastuussa palautuskuljetuksesta ja veloitamme 20 euroa sinulle takaisin maksettavasta summasta. Summa kattaa lähetys- ja hallinnolliset kulut.

Mitä tapahtuu, jos en nouda pakettia?
Jos et halua tilaamiasi tuotteita, tulee sinun noutaa paketti ja lähettää se meille takaisin tai pyytää postia palauttamaan paketin.

Mitä jos tuotetta ei ole varastossa?
Sinulle lähetetään sähköposti-ilmoitus myöhästyneistä tuotteista. Asiakkaana sinulla on aina oikeus tehdä muutoksia tilaukseen tai perua kauppa, jos toimitus on myöhässä. Teemme parhaamme, jotta sinä saat tuotteet mahdollisemman pian. Jos toimittaja ei toteuta toimitusehtojamme, mahdollisesti perumaan tilauksen. Emme maksa korvausta myöhästyneestä toimituksesta.

Haluan palauttaa tilaamani tuotteen. Miten toimin?
Jos haluat palauttaa tilaamasi tuotteen tai vaihtaa sen toiseen väriin tai kokoon, tulee sinun tehdä tämä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. ota yhteys asiakaspalveluumme.

Miten voin perua tai muuttaa tilaukseni?
Tehtyä tilausta ei voi perua eikä muuttaa netin kautta. Voit laittaa myös sähköpostia asiakaspalveluumme, mutta otathan huomioon sähköpostiviestien käsittelyajan. Saattaa olla, että tilauksesi on jo ehditty lähettää, ennen kuin sähköpostiviestisi luetaan.
[profiler]
Memory usage: real: 8912896, emalloc: 8428528
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem