Halloweenasut.comSUURESTA VALIKOIMASTA JA EDULLISEEN HINTAAN!!!

Annetut toimitusajat ovat arvioita toimitusajoista eivätkä sido myyjää. Meille ei vastaa asiakkaalle koituvista vahingoista ja/tai lisäkuluista, mikäli toimitus viivästyy.

Meille on todella tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Sinulla on 14 päivää aikaa tutustua tuotteisiin ja tehdä ostopäätös. Mikäli tuotteet eivät vastaa odotuksiasi, voit vaihtaa tai palauttaa sen 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön. Hintalaput yms. pitää myös olla paikoillaan tuotteessa. Mikäli olemme lähettäneet sinulle väärän/viallisen tuotteen, mainitsethan siitä palautuksen syy -kohdassa.

Tarkista paketin kunto heti noutaessasi tilaustasi. Mikäli lähetys ja tuotteet ovat vaurioituneet kuljetuksessa, tee postissa asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin.

Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen, ole ystävällinen ja tee uusi tilaus osoitteessa www.halloweenasut.com.

Emme vastaa uudelleen postituksen kustannuksista, mikäli asiakkaan antamat osoitetiedot eivät ole oikein. Noutamaton, meille palautunut paketti käsitellään aina palautuksena. Palautamme ainoastaan tuotteiden arvon, emme palauta toimituskuluja. Mikäli tilaus on ollut postikuluton, toimituskulut huomioidaan normaalisti ja vähennetään palautuksen summasta. Emme uudelleen postita palautuneita paketteja.

Jos haluat palauttaa tuotteita, ota yhteyttä asiakaspalveluumme mieluiten sähköpostitse, Ota Yhteyttä , jotta saat tilausnumero ja -osoitteen.

 

Lunastamaton paketti
Jos tuotteita ei voida toimittaa siksi, että olemme saaneet virheelliset osoitetiedot, (Huomioithan että Posti säilyttää paketteja nykyään enää 7 vrk.) paketti palautetaan meille tai tuhoutuu.
Jos et nouda tilaamaasi tuotetta tai ilmoita meille käyttäväsi peruutusoikeuttasi veloitamme sinulta käsittelymaksun, palautusmaksun sekä käsittelykustannukset-20 €. paketti palautetaan meille tai tuhoutuu.

EU-maiden ulkopuolelta tai EU:n valmiste- ja arvonlisäveroalueen erityisalueilta saapuvat tavaralähetykset saattavat vaatia tulliselvityksen. Lähetykset, joita ei tarvitse tullata, jaetaan vastaanottajalle tai ohjataan noudettavaksi postista. Pääasiassa tullaus tulee tehdä, jos tavaroiden arvo ylittää 22 euroa. Tulli laskee lähetyksen tullin ja verot. Posti lähettää vastaanottajalle saapumisilmoituksen tullattavasta lähetyksestä.

Että aikaa tullaukseen ja tullimaksun sekä verojen maksuun on enintään 20 päivää lähetyksen saapumispäivästä. Jos tullaus jää tässä ajassa tekemättä, Posti palauttaa paketin lähettäjälle tai tuhoutuu.. Peruutusoikeuttasi veloitamme sinulta käsittelymaksun. Palautusmaksun sekä käsittelykustannukset-20 €. Tulliselvityksen jälkeen lähetys toimitetaan osoitteeseen tai lähipostiin veloituksetta.

Jos lähetyksen arvo on enintään 22 euroa, voit lähettää tullille vapautuspyynnön osoitteeseen lentoposti@tulli.fi. Liitä mukaan tilausvahvistus tai muu selvitys sen arvosta sekä saapumistunnus.[profiler]
Memory usage: real: 9175040, emalloc: 8575344
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem