Halloweenasut.comSUURESTA VALIKOIMASTA JA EDULLISEEN HINTAAN!!!

Annetut toimitusajat ovat arvioita toimitusajoista eivätkä sido myyjää. Meille ei vastaa asiakkaalle koituvista vahingoista ja/tai lisäkuluista, mikäli toimitus viivästyy.

Meille on todella tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Sinulla on 14 päivää aikaa tutustua tuotteisiin ja tehdä ostopäätös. Mikäli tuotteet eivät vastaa odotuksiasi, voit vaihtaa tai palauttaa sen 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön. Hintalaput yms. pitää myös olla paikoillaan tuotteessa. Mikäli olemme lähettäneet sinulle väärän/viallisen tuotteen, mainitsethan siitä palautuksen syy -kohdassa.

Tarkista paketin kunto heti noutaessasi tilaustasi. Mikäli lähetys ja tuotteet ovat vaurioituneet kuljetuksessa, tee postissa asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin.

Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen, ole ystävällinen ja tee uusi tilaus osoitteessa www.halloweenasut.com.

Emme vastaa uudelleen postituksen kustannuksista, mikäli asiakkaan antamat osoitetiedot eivät ole oikein. Noutamaton, meille palautunut paketti käsitellään aina palautuksena. Palautamme ainoastaan tuotteiden arvon, emme palauta toimituskuluja. Mikäli tilaus on ollut postikuluton, toimituskulut huomioidaan normaalisti ja vähennetään palautuksen summasta. Emme uudelleen postita palautuneita paketteja.

Jos haluat palauttaa tuotteita, ota yhteyttä asiakaspalveluumme mieluiten sähköpostitse, Ota Yhteyttä , jotta saat tilausnumero ja -osoitteen.

 

Palautusosoite:

Mr. TANG
ZHI XIN BEI JIE NO.1, WU HOU QU
SHUANG NAN YI YUAN . 1
CHENGDU, SICHUAN, 610047
CHINA
TEL: 17323121860


Lunastamaton paketti
Jos tuotteita ei voida toimittaa siksi, että olemme saaneet virheelliset osoitetiedot, (Huomioithan että Posti säilyttää paketteja nykyään enää 7 vrk.) paketti palautetaan meille tai tuhoutuu.
Jos et nouda tilaamaasi tuotetta tai ilmoita meille käyttäväsi peruutusoikeuttasi veloitamme sinulta käsittelymaksun, palautusmaksun sekä käsittelykustannukset-20 €. paketti palautetaan meille tai tuhoutuu.