Halloweenasut.comSUURESTA VALIKOIMASTA JA EDULLISEEN HINTAAN!!!


Yhteensä Toimitusaika = Käsittelyaika + Toimitusaika


Käsittelyaika

Tilaustemme käsittelyaika on 1 - 3 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen.

Toimitusaika

Tavallisesti tilauksen toimittaminen kestää 7-30 arkipäivää. Joillakin tuotteilla saattaa olla pidempi toimitusaika johtuen sesongista tai suurista tilausmääristä. Teemme parhaamme toimittaaksemme tuotteesi mahdollisimman nopeasti.

 

Sisältyykö toimitukseen lisämaksuja?
Paketti toimitetaan Kiinasta Suomeen, Joissakin tapauksissa kohdemaasi voi periä tullimaksuja tai muita veroja. Emme voi vaikuttaa näihin maksuihin, sillä tullipolitiikka vaihtelee suuresti maittain. Lisätietoja saat paikallisesta tullitoimipaikasta.

Jos valitset "Ilmainen Toimitus", Ei ole mitään lisämaksuja tullimaksuja tai muita veroja, Koska olemme maksaa ennakkoon mahdolliset tullimaksut ja verot. Muuten, Tulee sinun maksaa mahdolliset tuontitullit ja verot, jotka paikallinen tulliviranomainen määrää.

Halloweenasut.com ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Halloweenasut.com vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Halloweenasut.com -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.


Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostiosoitteessa tcostumes@hotmail.com.


[profiler]
Memory usage: real: 8912896, emalloc: 8563200
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem