Halloweenasut.comSUURESTA VALIKOIMASTA JA EDULLISEEN HINTAAN!!!

Voit maksaa ostoksesi verkkokaupassa seuraavilla tavoilla:

Maksaa PayPal

PayPal on turvallisempi, helpompi tapa maksaa netissä. PayPal-palvelusta on nopeasti tullut maailman johtava verkkomaksujen käsittelijä, jolla on yli 162 miljoonaa aktiivista käyttäjää.

PayPalin avulla voit tehdä ostoksesi turvallisesti joko luottokortilla (Visa, MasterCard, Amex tai Discover) tai maksukortilla (Visa Electron, Maestro, Switch tai Solo). Maksaessasi PayPal-palvelulla luottokorttitietojasi käsitellään tietoturvallisesti vain heidän järjestelmässään, joten sinun ei tarvitse antaa pankki- tai luottokorttitietojasi kauppiaille.

Voit maksaa PayPalin kautta kahdella eri tavalla:

1. Luomalla oman PayPal-tilin. Tilin avaaminen on helppoa, nopeaa ja ilmaista. Palveluun tallennetaan luottokortti- tai maksukorttitietosi, jonka jälkeen voit käyttää PayPalia tuhansissa verkkokaupoissa maailmanlaajuisesti. Huom! Luo PayPal-tilin ennen kassalle menoa.

2. Maksamalla ilman PayPal-tiliä. PayPalissä voit maksaa myös ilman PayPal-tiliä. Tällöin maksusivulla täytetään tarvittavat kortti- ja osoitetiedot. Halutessasi maksaa luotolla, syötä luottokorttisi numero, voimassaoloaika ja turvakoodi. Pankkikortilla maksaessasi syötä kortin kääntöpuolella löytyvä ei kohokirjaimilla oleva kortinnumero ja jäljessä oleva tarkistuskoodi sekä kortin voimassaoloaika.

Muista palata maksun jälkeen kauppaani.

Alla kuvakaappaus PayPal - maksusivusta. Jos käyttöäsi on samassa kortissa Credit ja debit ominaisuus ja haluat maksaa Debit-kortilla (pankkikortilla) kirjoita kortin taustapuolella oleva ei kohokirjaimilla oleva kortin ja tarkistenumero.

 

Maksaa Luottokortit


Meillä käyvät maksukortteina Visa ja MasterCard, (voit maksaa Visa Electronilla ja Visa/MasterCard Debit-kortilla vain jos korttisi on liitetty mukaan todentamispalveluun Verified by Visa tai MasterCard SecureCode)


Kaikki tiedot kulkevat SSL-suojatun yhteyden kautta ja käytämme 3 D Secure -standardia, joka on Visan (Verified by Visa) ja MasterCardin (MasterCard SecureCode) kehittämä globaali turvastandardi.

 


[profiler]
Memory usage: real: 8912896, emalloc: 8405568
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem